Ik zwem al

Zit je al bij ons op zwemles en zoekt info

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt als je al bij ons op zwemles zit. Wij hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk en makkelijk mogelijk voor jou op een rijtje te zetten. Het kan zijn dat wij wat gemist hebben of dat jij gewoonweg nog een vraag hebt. Vul dan het onderstaande formulier in of mail ons

Oefenuur 280x900 pix.jpg


Oefenuur

Kinderen maken grote sprongen als ze regelmatig zwemmen. Veel van de techniek wordt beter als ze het gewoon vaker doen. Daarom hebben wij voor onze zwemles kinderen het oefenuur. Tijdens dit uur kunnen ouders en kinderen samen oefenen en is er altijd iemand aanwezig van ons zwembad die je tips en tricks kan geven zodat jij nog sneller je diploma kunt halen. Het oefenuur vindt plaats tijdens het recreatief zwemmen op zondag en is van 11:00 tot 12:00 uur. Voor onze leskinderen is het gratis de ouders betalen de entree voor een los bad en kunnen aansluitend lekker recreatief blijven zwemmen tot 14:00 uur.


Ziek melden 280x900 pix.jpg


Ziekmelden en afwezigheid

Het afmelden van de zwemles vanwege ziekte kan via het leerlingvolgsysteem. De afmelding kan tot 1 uur voor de zwemles. Na afmelding ontvang je een credit waarmee je op een later moment een inhaalles kan inplannen. In totaal krijg je maximaal 4 credits voor een inhaalles. Ben je vaker afwezig dan worden de gemiste lessen niet gecompenseerd.

Wanneer je verwacht dat de ziekte of blessure langer duurt dan 4 weken verzoeken wij je dit per e-mail te mailen aan zwemles@sportplazamercator.nl zodat er gekeken kan worden naar een passende oplossing.

Het niet komen opdagen voor de lessen vanwege welke reden dan ook ontslaat je niet van de betalingsverplichting. De zwemlesplek is speciaal voor jouw kind beschikbaar. Bij een onaangekondigde afwezigheid van 4 weken of langer behouden wij het recht te zwemlesplek te ontnemen.


Leerlingvolg


Leerlingvolgsysteem

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen? Een super makkelijk systeem om altijd op de hoogte te zijn. Een duidelijk overzicht met smileys laat zien hoe jouw kind ervoor staat. Meer weten over het leerlingvolgsysteem? Klik dan op de roze button hieronder.


diplomas 280x900 pix.jpg


Proef en afzwemmen

In de week voor het proefzwemmen krijgen kinderen die in aanmerking komen een brief mee. In deze brief staat alle informatie over het proef- en afzwemmen.

SportPlaza Mercator laat alle kinderen afzwemmen volgens de eisen die het NRZ stelt. Deze zijn duidelijk vooraf in kaart gebracht en vind je die op de site van het NRZ terug.

Wil jij weten wanneer er proef- of afzwemmen is? Dan vind je in de hal een informatiezuil waarop deze data gecommuniceerd worden of klik op de roze button hieronder.

Tijden:
Diplomazwemmen is op zaterdagen om 13:00 uur.
Proefzwemmen is op zaterdagen om 14:00 uur.
Zorg ervoor dat jouw kind een kwartier voor het proef- of diplomazwemmen gereed klaar staat in de kleding die vereist is. Heb je nog vragen mail deze dan aan: info@sportplazamercator.nl


Zwemvaardigheid 280x900 pix.jpg


Jeugdfonds Sport & Cultuur

Zwem jij al bij ons via het Jeugdfonds Sport & Cultuur of wil jij er meer over weten om te zien of je er misschien voor in aanmerking komt? Lees dan onze pagina met alle informatie en neem contact op met jouw intercedent. Klik op de roze button hieronder om alle informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur te lezen.


Kleding zwemmen 280x900 pix.jpg


Kleding zwemmen

Als kinderen buiten in de gracht of een sloot vallen hebben ze vaak ook kleding aan. Om te zorgen dat je dan niet in paniek raakt, moet dit wel geoefend worden. Ook moet je dan zelfstandig op een boot of op de kant kunnen klimmen. Dit wordt allemaal geoefend tijdens onze lessen.

Als een kind op een gegeven moment toe is aan het zwemmen met kleding krijgt hij van de zwemonderwijzer een brief mee waarin staat dat deze de volgende week met kleding aan gaat zwemmen. Hierop is ook vermeld welke kleding dat is. Vanaf dat moment start het kind iedere week met kleding aan de zwemles. Het is dan ook belangrijk dat deze iedere week de juiste kleding in de zwemtas heeft zitten.

Welke kleding draag je over de zwemkleding bij welke niveau?
Bad 1 & 2: T-shirt.
Bad 3: T-shirt met lange mouwen.
Bad 4: T-shirt met lange mouwen en lange broek.
Bad 5 en B-diploma: T-shirt met lange mouwen, lange broek en schoenen.
C-diploma: T-shirt met lange mouwen, lange broek, schoenen en een jas.

Zwemlesinformatieboekje; alle info overzichtelijk op een rij.
Bij de inschrijving van uw kind heeft u van SportPlaza Mercator het zwemles-informatieboekje ontvangen. Hierin staat alles wat u moet weten over onze zwemlessen. Voor uw gemak hebben wij deze informatie ook nog digitaal op onze site geplaatst. Klik op de roze button hieronder om het boekje nog eens na te slaan.

Heb je een vraag over de zwemlessen? Stel hem hier.

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.