Kinderopvang

Waar Fitness en Kinderopvang samenkomen!

Kinderopvang 280x900 pix.jpg

Welkom bij SportPlaza Mercator - Waar Fitness en Kinderopvang samenkomen!

Bij SportPlaza Mercator geloven we dat een gezonde levensstijl begint bij alle leden van het gezin. Daarom bieden we onze gewaardeerde fitnessleden nu gratis kinderopvang aan, zodat ouders zorgeloos kunnen genieten van hun workout terwijl hun kleintjes zich vermaken in onze ruime kinderopvang.

Waarom kiezen voor onze kinderopvang?

Onze kinderopvang is ontworpen voor kinderen tot vier jaar oud en wordt bemand door ervaren en zorgzame medewerksters. Terwijl jij werkt aan je gezondheid en conditie, kunnen je kinderen genieten van een veilige en stimulerende omgeving, waar spelen en ontdekken centraal staan.

Openingstijden:

  • Maandag: 09.00 tot 12.00 uur
  • Dinsdag: 09.00 tot 12.00 uur
  • Woensdag: 09.00 tot 12.00 uur
  • Donderdag: 09.00 tot 12.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 tot 13.30 uur
  • Zondag: gesloten

Belangrijke informatie: Houd er rekening mee dat onze kinderopvang op feestdagen gesloten is wanneer SportPlaza Mercator geopend is. Voor meer details en richtlijnen voor leden van onze fitness met betrekking tot de kinderopvang, verwijzen wij je graag naar ons reglement.

Dubbel plezier met onze Ouder en Kind lessen:

Wist je dat de kinderopvang perfect samengaat met onze Ouder en Kind lessen? Combineer je eigen workout met quality time voor jou en je kleintje. Onze opvang is niet alleen een veilige speelplek; het is ook de ideale gelegenheid om samen te genieten van sport en beweging.

Bij SportPlaza Mercator zetten we ons in voor het welzijn van het hele gezin. Ontdek het gemak van gratis kinderopvang en ervaar de synergie tussen jouw fitnessroutine en de speelse wereld van je kinderen. We kijken ernaar uit om jou en je gezin te verwelkomen in onze sportieve community!

Voor de tijden van het ouder in kind lessen kan je op de roze button hier onder klikken

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.