Fysiotherapie door FysioCity
Binnen

Fysiotherapie door FysioCity

FysioCity Amsterdam

Snel terecht, snel gediagnostiseerd en snel hersteld.
FysioCity is zeven dagen per week geopend en aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Vriendelijk en vakkundig, ervaar nu onze service.

Team FysioCity
De moderne en frisse aanpak van FysioCity wordt geleverd door een jong team van gezondheidsprofessionals. Vertel ons uw verhaal, wij luisteren en lossen uw lichamelijke klachten op. Wacht niet te lang, pijnvrij bewegen is een zegen. Klik hier om het team te bekijken.

Aangesloten bij FysioCity Amsterdam
FysioCity is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Mocht u niet verzekerd zijn dan worden de commerciële tarieven in rekening gebracht. Deze bedragen kunnen middels factuur, pin of incasso worden voldaan. U kunt bij FysioCity met alle soorten klachten terecht. Het is sinds 2006 niet meer nodig om een verwijsbrief van de huisarts te hebben. U kunt dus via de website direct online een afspraak inplannen. Wij regelen de rest!

Klik op de onderstaande button en maak vandaag nog de afspraak.

FysioCity  Logo.png

Wat heb je nodig?

  • Uitsluitend te bezoeken op afspraak
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.