Personal Training

Wij helpen jou met persoonlijk aandacht!

full-shot-man-helping-woman-gym.jpg

Wat houd het in?

Bij SportPlaza Mercator kan je op vrijwel elk moment van de dag personal training volgen. In tegenstelling tot onze gratis begeleiding staat er met personal training elke keer dat je aan het trainen bent een instructeur naast je die je corrigeert en motiveert, daarnaast helpt deze je ook met andere aspecten zoals voeding, lifestyle en mindset. Personal training is voor zowel leden als niet leden te volgen. Kijk voor de prijzen onder aan deze pagina.

Kennismaking
Tijdens een kennismaking maak je kennis met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er tijd zijn om te kijken of jullie de juiste match zijn, worden er globaal de doelen doorgenomen en verwachtingen naar elkaar in kaart gebracht. Vervolgens komt er een intake, deze kan direct na je kennismaking maar ook eventueel op een ander moment.

Intake
Bij een intake nemen we de gestelde doelen onder de loep en kijken we of deze haalbaar zijn. Daarnaast kijken we of er blessures of andere beperkingen zijn die het traject kunnen beïnvloeden. Hierop wordt het vervolg traject op afgestemd.

Doelen
De gestelde doelen formuleren we duidelijk en verdelen we in korte- en lange termijn doelen. Deze worden allemaal SMART geformuleerd, deze zijn dus:

S - specifiek
M - meetbaar
A- acceptabel
R- realistisch
T - tijdsgebonden

Meting
De meting bestaat uit twee soorten metingen. Deze kan je verdelen in een meting om de begin situatie vast te stellen en een meting om progressie te meten.

De metingen bestaan uit:
- Meting van lichaamssamenstelling
- Meting van omtrek

Coaching
Onder coaching verstaan wij de trainingen, hulp bij voeding en begeleiding bij de juiste mindset en je herstel na de training.

Training
Dit kan je verwachten:
- de trainer motiveert
- de trainer corrigeert
- de trainer creëert een positieve omgeving
- de trainer maakt een schema voor trainingen zonder begeleiding

Voeding
Samen met de trainer bespreek je de juiste keuzes in voeding, waar je aanpassingen kunt doen en eventueel over het gebruik van supplementen.

Mindset & herstel
De trainer geeft je handige tips met betrekking tot je mindset voor, tijdens en na de training. Tevens denkt deze mee over een juiste dagindeling voor een zo optimaal mogelijk herstel.

Progressie
Jouw progressie brengen we in kaart door middel van metingen en de vooruitgang in de trainingen. Op basis hiervan stellen wij eventueel de plannen/doelen bij en passen wij de schema’s en coaching aan. Na het aanpassen start je weer opnieuw bij het formuleren van je (nieuwe) doelen.

Dit traject herhaalt zich zolang jij personal trainging sessies blijft volgen.

Prijzen

voor leden:

1 sessie = €60 per sessie
10 sessies = €50 per sessie*
20 sessies = €45 per sessie*
pasje = eenmalig €5,40

voor NIET leden:

1 sessie = €70 per sessie
10 sessies = €60 per sessie*
20 sessies = €55 per sessie*
pasje = eenmalig €5,40

*Pakketten worden in zijn geheel vooruit betaald.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.