Aquasporten

Geschikt voor iedereen

Contentpagina Aquasporten - header nieuw.jpg

Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; dat zijn natuurlijk de aquasporten!

Plezier en ontspanning staan hierbij op de eerste plaats. Je beweegt in het water op wisselende muziek. Dit zijn bewegingen die voortkomen uit Fitness en verschillende dansstijlen.

Een aquasport beoefenen kan o.a. bijdragen aan:

  • Uithoudingsvermogen / conditie
  • spierkracht
  • coördinatie en lenigheid
  • vetverbranding
  • geen overbelasting van de gewrichten
  • een goede gezondheid

De verschillende aquasporten zijn geschikt voor iedereen. Er zijn lessen op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aquasporten is dat er geen schokbelasting optreedt, die wel kan optreden bij gewoon sporten.

Aquasporten is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog eens super gezond.

Kijk snel in ons overzicht van aquasporten, er zit er vast één voor jou bij!

ClubAqua

ClubAqua is gericht op het verbeteren van de kracht, lenigheid en het uithoudingsvermogen van je lichaam. Er zijn lessen op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aquafitness is dat er geen schokbelasting optreedt, die wel optreedt bij gewoon sporten.

De beweegprogramma’s van ClubAqua zijn voor iedereen toegankelijk en elke vier maanden lanceren we een nieuwe lessenreeks (cyclus). ClubAqua kent een vast format met herkenbare oefeningen. De oefeningen worden in groepsverband, op passende muziek, in diep en/of ondiep water gegeven. Uw ClubAqua instructeur begeleidt u en daagt u continu uit tijdens de actieve workouts van ClubAqua. Door de herhaling van oefeningen merkt u dat u de oefeningen beter gaat beheersen. De instructeur kan hierdoor variëren in oefeningen en verzwaren. Zo haalt u meer rendement uit de oefeningen en wordt u steeds fitter.

Heb je een vraag over ClubAqua? Stel hem hier.

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.