Zomervakantie zwemles

Zomervakantie zwemles

medium-shot-happy-girl-pool

Beste zwemlesouder/verzorger,

De zomervakantie staat voor de deur en, zoals eerder aangekondigd, gaan de zwemlessen tijdens de zomervakantie gewoon door in een aangepaste vorm. Deze zomerzwemlessen zijn niet in te plannen voor kinderen die zwemmen via Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit jaar zijn deze zwemlessen alleen voor kinderen die reeds bij ons op zwemles zitten en hebben wij helaas geen plek voor kinderen van buitenaf.

Op maandag 8 juli, heb je 4 credits op jouw account ontvangen. Hiermee kan je vanaf dinsdag 9 juli, om 12:00 uur je lessen voor de zomervakantie inplannen.

Deze credits zijn speciaal bedoeld om tijdens de vakantieperiode te gebruiken. Na de vakantie wordt het maximale aantal credits weer teruggezet naar 2 en vervallen alle overgebleven credits boven dit maximum. Zorg ervoor dat je je lesplek op tijd reserveert, want vol = vol.

Let op: De credits die je ontvangt, kun je de hele zomervakantie verzilveren, zolang er plek is. Echter, je kunt pas vanaf 26 juli de lessen voor de maand augustus inplannen. Dit is helaas systeemtechnisch niet anders mogelijk. Maar geen zorgen, je kunt dit heel eenvoudig via je telefoon doen, zelfs vanaf je vakantieadres. Lees hieronder hoe je dit kunt doen en bekijk ook direct de bijlage in deze nieuwsbrief.

Hoe plan ik een les in?
- Stap 1: Via het leerlingvolgsysteem log je in: https://015webshop.nexusportal.nl met voornaam, achternaam en kaartnummer (test dit vooraf zodat je weet dat je juist kunt inloggen).
- Stap 2: Zet de tekst op Nederlands als deze in het Engels staat.
- Stap 3: Klik op de roze button “Zwemles”.
- Stap 4: Klik vervolgens op de tekst “inhaal lesgroepdag”
- Stap 5: Klik op de kalender om je voorkeur voor inhaaldag te kiezen.

Klik op de roze button hieronder voor een duidelijke uitleg over het inplannen van de zwemlessen in de zomer.

Heb jij nog vragen dan kan je die stellen via de mail: info@sportplazamercator.nl

Met vriendelijke groet,

Team SportPlaza Mercator

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.