Begeleiding

Altijd begeleiding en ruimte voor jouw vragen

Fitness begeleiding 1920x1080 pix.jpgBij SportPlaza Mercator staat gezondheid en veilig sporten hoog in het vaandel. Daarom is er altijd professionele begeleiding aanwezig. Deze kunt u altijd om advies of hulp vragen. Wilt u werken volgens een schema of voedingsadvies? Geen enkel probleem vraag het de begeleiding en zij kunnen u op afspraak GRATIS van het juiste advies voorzien. Maak een afspraak aan/met onze receptie van de fitness en ontvang een schema of advies op maat.


IMG_1742.jpg


Zefanjo is al jaren lang een ervaren kracht binnen het team van SportPlaza Mercator. U kunt bij hem altijd terecht voor advies. Vraag hem gerust om voedingsadvies of een trainingsschema. Zefanjo helpt u graag op weg…

Alexandro


Alexandro is één van de vaste gezichten op de fitnessafdeling. Alexandro heeft  ruim 12 jaar ervaring in personal training en de fitnessbranche. Daarnaast is hij fysiotherapeut en geeft hij voedingsadvies. Alexandro is voornamelijk actief in de fitnesszaal waar hij je alles kan leren over de meest uiteenlopende oefeningen. Bij deze alleskunner kan je dus terecht voor trainingen, trainingen na een blessure of als je wilt trainen met een goed voedingsadvies om zo je doelstelling te bereiken. Spreek hem gerust aan als je hem in de fitnesszaal ziet lopen.


Sagara


Sagara is misschien wel de grootste allrounder uit het team van SportPlaza Mercator. Deze duizendpoot begeleidt moeiteloos diverse activiteiten in het zwembad en voor de klanten van het fitnesscentrum draait hij ook zijn handen niet om. Je kunt Sagara vinden in de Club Power, Yoga, Zumba, Fat Attack, Fitness, ClubAquaCycling, AquaRobics…. Heb je even?

Mart.jpg


Mart is onze veelzijdige duizendpoot. Je kunt hem overal in SportPlaza Mercator tegen komen. Op donderdagmiddag en in de avond helpt hij je graag met begeleiding in onze fitness maar je kunt hem op andere momenten ook bij het aangepast sporten in het warme water tegen komen of zelf bij de zwemlessen aan kinderen. Wil jij meer weten hoe je met een beperking begeleid kunt sporten in het water of in onze fitness? Dan ben je bij Mart aan het juiste adres.

Heb je een vraag over begeleiding?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.