Begeleiding

Altijd begeleiding en ruimte voor jouw vragen

Fitness begeleiding 1920x1080 pix.jpgBij SportPlaza Mercator staat gezondheid en veilig sporten hoog in het vaandel. Daarom is er altijd professionele begeleiding aanwezig. Deze kunt u altijd om advies of hulp vragen. Wilt u werken volgens een schema of voedingsadvies? Geen enkel probleem vraag het de begeleiding en zij kunnen u op afspraak GRATIS van het juiste advies voorzien. Maak een afspraak aan onze fitness balie en ontvang een schema of advies op maat. Liever Personal training? klik dan hier.

Alexandro

Alexandro is de coördinator van ons fitness centrum en een vast gezicht op de fitnessafdeling. Met meer dan 13 jaar ervaring in personal training en de fitnessbranche heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd die hij graag deelt met onze leden. Naast zijn rol als coördinator is hij ook een gekwalificeerd fysiotherapeut en geeft hij voedingsadvies.

Alexandro is voornamelijk actief in de fitnesszaal, waar hij zijn passie voor fitness en gezondheid deelt met onze leden. Hij kan je alles leren over de meest uiteenlopende oefeningen en technieken, en helpt je bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat past bij jouw persoonlijke doelen en fysieke capaciteiten.

Een van de sterke punten van Alexandro is zijn kennis van voeding en hoe dit kan bijdragen aan een gezonde levensstijl. Hij geeft voedingsadvies op maat om je te helpen je doelstellingen te bereiken en een gezond en uitgebalanceerd dieet te behouden. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt eten, Alexandro staat voor je klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Als je Alexandro in de fitnesszaal ziet lopen, aarzel dan niet om hem aan te spreken. Hij staat altijd klaar om je te helpen en je te voorzien van de kennis en expertise die je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of al meer ervaren, Alexandro zal je begeleiden en ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis.

Aanwezig:

Woensdag 15.00 t/m 22.00
Zondag 09.00 t/m 17.00

0014_portret-lr-006.jpg

Zefanjo is een waardevol lid van het team van SportPlaza Mercator en is al vele jaren een ervaren kracht op het gebied van fitness en gezondheid. Hij is niet alleen een gecertificeerde personal trainer, maar ook een oncologische fitness trainer met uitgebreide kennis van voeding en training. Met zijn expertise en ervaring is Zefanjo in staat om klanten te begeleiden en te motiveren om hun fitnessdoelen te bereiken, ongeacht hun niveau of achtergrond.

Zefanjo heeft talloze cursussen en trainingen gevolgd om zijn kennis en vaardigheden te vergroten en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de fitnessindustrie. Hij is een expert in het ontwikkelen van persoonlijke trainingsprogramma's en voedingsplannen op maat, die zijn ontworpen om individuele behoeften en doelen te ondersteunen. Bovendien heeft Zefanjo ervaring met het werken met klanten die te maken hebben met gezondheidsproblemen, waaronder kanker, en is hij een specialist op het gebied van oncologische fitness.

Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, uw uithoudingsvermogen wilt verbeteren of een specifiek gezondheidsprobleem wilt aanpakken, Zefanjo kan u helpen. Geen enkel probleem is te groot voor hem en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning en begeleiding krijgt die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Aarzel niet om Zefanjo om advies te vragen over voeding en training, hij staat altijd klaar om te helpen. Ook heeft hij grote biceps.

Aanwezig:

Dinsdag 15.00 t/m 22.00
Woensdag 07.00 t/m 15.00
Vrijdag 15.00 t/m 22.00

0018_portret-lr-010.jpg

Sagara is een multi-getalenteerde professional bij SportPlaza Mercator, die een breed scala aan activiteiten in het zwembad en fitnesscentrum begeleidt. Zijn all-round vaardigheden stellen hem in staat om moeiteloos verschillende activiteiten aan te bieden, waardoor hij een waardevolle asset is voor het team.

Als begeleider van Club Power, Yoga, Zumba, Fat Attack, Fitness, ClubAquaCycling en AquaRobics, staat Sagara bekend om zijn veelzijdigheid en expertise in verschillende disciplines. Zijn klanten waarderen zijn vermogen om hen te motiveren en te inspireren om hun fitnessdoelen te bereiken.

Bij SportPlaza Mercator speelt Sagara een belangrijke rol bij het creëren van een gezonde en positieve sfeer in het fitnesscentrum. Zijn enthousiasme en energie motiveren anderen om actief te worden en hun beste beentje voor te zetten.

In zijn rol als instructeur en begeleider staat Sagara bekend om zijn vermogen om te luisteren naar de behoeften van zijn klanten en hen te voorzien van de juiste ondersteuning en begeleiding om hun doelen te bereiken. Hij is ook in staat om aanpassingen te maken aan de oefeningen om aan verschillende niveaus en behoeften te voldoen.

Met zijn brede kennis en ervaring in de fitness-industrie is Sagara een waardevol lid van het team van SportPlaza Mercator. Hij is toegewijd aan het helpen van zijn klanten bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. Als je Sagara zoekt, kun je hem vinden in verschillende disciplines, waar hij zijn passie voor fitness en welzijn deelt met zijn klanten.
Aanwezig:

Maandag 07.00 t/m 15.00
Dinsdag 07.00 t/m 15.00
Donderdag 07.00 t/m 15.00

0015_portret-lr-007.jpg

Kick mag dan wel de jongste zijn in het team, zijn leeftijd zegt niets over zijn kennis en ervaring. Dankzij zijn opleiding als sportcoach heeft hij een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan, die hij graag met anderen deelt. Als je hulp nodig hebt bij het begeleiden van je training, kun je bij Kick terecht. Hij kan je adviseren en helpen bij het bereiken van allerlei doelen door middel van personal training.

Bovendien is Kick zeer goed geïnformeerd over voeding en kan hij je helpen bij het maken van gezonde keuzes die passen bij je trainingsdoelen. Als je vragen hebt over voeding, training of andere onderwerpen, hoef je je niet te schamen om Kick om hulp te vragen. Hij staat altijd klaar om zijn kennis en expertise te delen en je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke fitnessdoelen. Kortom, Kick is een waardevolle aanwinst voor het team en een geweldige coach om je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Job is in de zomer van 2023 bij onze fitness begonnen, en zijn verhaal is inspirerend. Als voormalig lid besloot hij zijn passie voor fitness om te zetten in een carrière. Met jarenlange ervaring in training, staat hij nu klaar als instructeur en biedt binnenkort ook personal training aan. Aarzel niet om hem aan te spreken voor hulp bij het bereiken van je fitnessdoelen. Met Job als je trainer, ben je op de juiste weg naar succes.

Aanwezig:

Maandag 15.00 t/m 22.00
Donderdag 15.00 t/m 22.00

Els is een vertrouwd gezicht op vrijdagochtend. Ze begon als groepslesdocent bij ons en heeft zich inmiddels door het hele gebouw verspreid. Of je nu een persoonlijk trainingsschema wilt of liever aan een groepsles wilt deelnemen, Els is er om je te helpen. En als je liever in het water sport, dan kun je haar ook vinden voor aqua spinning. Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet en stel ze gerust aan Els.

Als je op zoek bent naar een ervaren en deskundige trainer die je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken, dan is Els de perfecte keuze voor jou. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontmoet Els vandaag nog!

Aanwezig:

Vrijdag 08.30 t/m 15.00Heb je een vraag over begeleiding?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.