Ik zit op zwemles

Ziek/af- melden

ziekmelden 1920x1080 pix.jpg

Een zwemles missen is geen ramp maar meld je af

Het afmelden van de zwemles vanwege bijvoorbeeld ziekte kan via het leerlingvolgsysteem. De afmelding kan tot 1 uur voor de zwemles. Na afmelding ontvang je een credit waarmee je op een later moment een inhaalles kan inplannen. In totaal krijg je maximaal 4 credits voor een inhaalles.

Wanneer je verwacht dat de ziekte of blessure langer duurt dan 4 weken verzoeken wij je dit per e-mail te mailen aan zwemles@sportplazamercator.nl zodat er gekeken kan worden naar een passende oplossing.

Het niet komen opdagen voor de lessen vanwege welke reden dan ook ontslaat je niet van de betalingsverplichting. De zwemlesplek is speciaal voor jouw kind beschikbaar. Bij een onaangekondigde afwezigheid van 4 weken of langer behouden wij het recht te zwemlesplek te ontnemen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.