Diploma zwemmen en het toets moment

Ik zit op zwemles

Diploma zwemmen en het toets moment

preview_Sportfondsen-x juni 23 163.jpeg

Op weg naar je diploma

Zodra een kind geselecteerd is voor het diploma zwemmen krijgt deze een brief mee. In deze brief staat alle informatie over het diploma zwemmen. Het toets moment voor het diploma-zwemmen zal plaats vinden tijdens de zwemles. De kinderen zijn hiervan niet op de hoogte zodat ze zich er niet druk om maken en wij echt kunnen zien hoe goed ze kunnen zwemmen.

SportPlaza Mercator laat alle kinderen afzwemmen volgens de eisen die het NRZ stelt. Deze zijn duidelijk vooraf in kaart gebracht en vind je die op de site van het NRZ terug.

Wil jij weten wanneer er diploma zwemmen is? Dan vind je in de hal een informatiezuil waarop deze data gecommuniceerd worden.

Tijden:
Diploma zwemmen is op zaterdagen om 13:00 uur.

Zorg ervoor dat jouw kind een kwartier voor het diploma zwemmen gereed klaar staat in de kleding die vereist is. Heb je nog vragen mail deze dan aan: info@sportplazamercator.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.