Ik zit op zwemles

Kijklessen

young-lady-with-hands-her-face-like-glasses.jpg

Direct een vraag stellen aan jouw instructeur

Tijdens de reguliere zwemlessen zijn ouders of begeleiders niet toegestaan op zwemzaal. Speciaal doorvoor hebben wij onze kijklessen. Wij streven er naar om deze 1 keer per maand in te plannen. Tijdens deze lessen kan je van dichtbij zien hoe het er in de zwemles aan toegaat.

Tijdens de kijkles mag één ouder of begeleider de zwemzaal op en langs de kant live meegenieten van de vorderingen van je kind. Dit kan tijdens de laatste 15 minuten van de les. Je kunt dan ook een korte vraag stellen aan de instructeur. Maak dit niet te lang zodat er ruimte is voor iedere ouder om een vraag te stellen.

Houd er rekening mee dat een kind hierdoor wel afgeleid kan zijn tijdens de les. Veel kinderen vinden het spannend als papa of mama komt kijken.

Schoenen zijn niet toegestaan op de zwemzaal. Blote voeten, (schone) badslippers of blauwe overschoenen zijn wel toegestaan. De blauwe overschoenen zijn verkrijgbaar tegen betaling aan de kassa (bewaar deze voor de volgende keer dat is beter voor het milieu en jouw portemonnee).

Kijklessen 2023

  • maandag 2 oktober t/m zaterdag 7 oktober 2023
  • maandag 6 november t/m zaterdag 11 november 2023
  • maandag 4 december t/m zaterdag 9 december 2023
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.