Volwassen zwemles

Je bent nooit te oud om te leren

Volwassen zwemles


Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt SportPlaza Mercator zwemles aan voor volwassenen, jong volwassenen of oudere kinderen die qua leeftijd beter in deze groep passen.

Tijdens deze zwemlessen raak je (opnieuw) vertrouwd met het water, dit alles in een relaxte en ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van onze opgeleide docenten leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. Wij hebben zowel beginnerslessen als vervolg zwemlessen om het zwemdiploma’s A, B en C te kunnen halen.

Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.

De volwassenzwemlessen zijn op: 
Naast zwemlessen aan kinderen biedt SportPlaza Mercator ook zwemlessen aan volwassenen aan. Dit doen wij op dinsdag uitsluitend voor dames en op vrijdag is dit een gemengde lesgroep. Wil jij meer informatie over de volwassenzwemlessen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Wil jij volwassenzwemles komen volgen dan kan dit uitsluitend via automatische incasso. Deze zwemlessen kosten € 56,30 per maand. Kan je niet komen zwemmen dan heb je de mogelijkheid om je af te melden via het Leerlingvolgsysteem en ontvang je een credit om op een ander moment te kunnen inhalen.

Wat kost een zwemleskaart?

  • Voor tarieven klik hier
  • Eenmalig dient u een magneetkaart aan te schaffen.

Aandachtspunten:

  • Neem altijd uw leskaart mee
  • Haal met uw leskaart uw entreebewijs voor de zwemles via de receptie of de afwaardeerzuil beneden voor de trap
  • Bent u ziek mail dit dan aan het volgende emailadres: info@sportplazamercator.nl.
  • Zwemlessen in de vakanties gaan altijd door met uitzondering van de zomervakantie en op officiële feestdagen. In de zomervakantie en op officiële feestdagen wordt uw kaart automatisch verlengd. 

Heb je een vraag over volwassen zwemles? Stel hem hier.

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.