Nieuwe zwemles-maandkaart vanaf 1 januari

Nieuws

Nieuwe zwemles-maandkaart vanaf 1 januari

JFS 1920x1080 pix.jpg

Onze zwemleskaarten worden vervangen door zwemlesmaandkaarten

Beste zwemlesouder/verzorger,

Vanaf maandag 2 januari veranderd er het één en ander betreffende de betaling van onze zwemlessen. Vanaf deze dag zullen wij gaan werken met de zwemles-maandkaart en komen de 4- en 10 weken leskaarten te vervallen. Dit betekent dat je na 1 januari 2023 alleen nog maar een zwemles-maandkaart kunt aanschaffen zodra de huidige geldige zwemleskaart is verlopen.

De zwemles-maandkaart kan je op de volgende twee manieren aanschaffen:

Optie 1: Automatische incasso - € 56,30 per maand
Dit is de meest voordelige optie, wij incasseren maandelijks waardoor je zwemleskaart een doorlopende kaart is geworden. Super handig, je hoeft ook niet meer langs de receptie of naar webshop om op te waarderen. Wel moet je nog steeds een bonnetje uit de zuil halen en deze afgeven aan de instructeur voorafgaand aan de zwemles.

Let op: bij de eerste incasso zal de resterende tijd van de huidige maand en de nieuwe maand in één keer geïncasseerd worden. De opvolgende incasso’s zijn daarna uiteraard alleen per maand.

Optie 2: Aanschaf aan de kassa - € 59,00 per maand (contant of met pin)
Deze optie is minder voordelig en hierbij zal je iedere maand opnieuw de kaart moeten opwaarderen aan de kassa. Deze kaart zal direct ingaan aansluitend aan de einddatum van de huidige zwemleskaart. Voorbeeld: is jouw kaart geldig t/m 10 januari 2023 dan zal de nieuwe kaart ingaan vanaf 11 januari 2023.

Vanaf de eerste zwemles in januari 2023 kan er direct worden overgegaan (indien dit nodig is omdat je misschien geen tegoed meer hebt) en kan er een machtingsformulier aan de kassa worden ingevuld.

Namens het hele team van SportPlaza Mercator wensen wij iedereen hele fijne en mooie feestdagen en een gezond 2023.

Team SportPlaza Mercator – Sportfondsen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.