Aangepast Sporten warm water
Binnen

Aangepast Sporten warm water

Beweeg je spieren zonder ze te belasten

Voor mensen die kampen met spier- en gewrichtspijn is Therapiezwemmen een uitkomst. In het water is bewegen gemakkelijker door de opwaartse druk en het risico op overbelasting is minimaal. Er is weinig tot geen druk op de gewrichten terwijl je wel gebruik kunt maken van al je spieren.

Tijdens deze les worden zelfstandig, maar onder begeleiding van een instructeur diverse oefeningen gedaan om lichamelijke (pijn)klachten te verminderen. Vooral mensen die na revalidatie in beweging moeten blijven, maar ook voor wie de sportschool een te grote stap is, is deze les erg fijn.

Deze lessen in warmwater zijn verder uit te breiden naar trainingen in onze fitness. Met het juiste lidmaatschap kan je naast het bewegen ook gebruik maken van onze fitness. Op deze wij is het mogelijk om uw gezondheid nog effectiever op peil te houden of naar een hoger niveau te tillen.

Deelnemen aan onze Aangepast Sporten activiteiten is alleen mogelijk met een automatisch incasso lidmaatschap.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding voor de warm water lessen
  • Sportkleding voor lessen in de Fitness
  • Bidon
  • Handdoek

Tarieven

1 x per week bewegen in warm water (incasso maand)
42,00
2 x per week bewegen in warm water en 1x per week fitness (incasso maand)
61,50
55+: Max 4 x per week bewegen in warm water en onbeperkt fitness (incasso maand)
60,00
Max 4 x per week bewegen in warm water en onbeperkt fitness (incasso maand)
76,50
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
6,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.