Binnen

Dameszwemmen

Speciaal voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere vrouwen te zwemmen, bieden wij Dameszwemmen aan! Geniet tijdens het Dameszwemmen van een fijne omgeving waarin je kunt sporten of ontspannen in gezelschap van andere vrouwen.

Tijdens Dameszwemmen is ook ons personeel vrouwelijk, tenzij anders aangegeven. Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving onbekommerd sporten, ontspannen en helemaal jezelf zijn.

In beweging met reuma
Samen met ReumaNederland hebben wij (een deel) van onze aquasportinstructeurs opgeleid tot reumadeskundige in het water. De instructeurs kunnen professionele begeleiding bieden door middel van differentiatie in de aquasportlessen. Hierdoor kan iedereen meedoen op zijn eigen niveau en zijn de lessen voor iedereen toegankelijk.

Deze aquasport wordt (soms) gegeven door een opgeleide instructeur. Informeer bij onze receptie op welke dagen en tijden deze les wordt gegeven door een reumadeskundige. Je kan ons hier een e-mail over sturen of even langs lopen.

Logo ReumaNL klein.png

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
7,50
12-badenkaart excl. magneetkaart
75,00
Kwartaalkaart excl. magneetkaart
155,00
Jaarkaart excl. magneetkaart
463,00
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,40
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.