Binnen

Boksen

Training voor je hele lichaam

Tijdens deze unieke les komen verschillende aspecten uit het boksen aan bod. Techniek en conditie worden tijdens deze les met elkaar afgewisseld. 

Boksen is een zeer intensieve training voor mannen en vouwen die een uitdaging zoeken. Tijdens de training ontwikkel je een sterk en strak lichaam, met veel kracht. SportPlaza Mercator biedt jou deze les aan waarbij vooral het stuk conditie en techniek de basis vormen. 

Waarom zou jij moeten kiezen voor een bokstraining?
Boksen is tegelijkertijd zowel een cardio- en krachttraining en is goed voor het hele lichaam. Boksen maakt je sterker en verbeterd je algehele gezondheid. Op deze manier train jij je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Onze boklessen worden gegeven in onze groepslessenzaal onder begeleiding van een zeer ervaren en enthousiaste instructeur. 

Neem je eigen bokshandschoenen mee dat is wel zo hygiënisch en handig. Op deze manier trainen we allemaal veilig.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Handdoek
  • Bidon
  • Sportschoenen

Tarieven

All-in fitness, groepslessen & wateractiviteiten vanaf:
59,95
Studenten: All-in fitness, groepslessen & wateractiviteiten vanaf:
50,00
12 rittenkaart fitness, groepslessen en sauna:
185,00
All-in dagpas
18,50
Zwemles-ouder
7,50
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
6,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.