Zomerzwemles

Snel grote sprongen vooruit maken

Prive zwemles 1920x1080 pix.jpg

De zomervakantie komt er weer aan en dat is bij uitstek de kans om uw kind sprongen te laten maken in hun zwemontwikkeling. Bij SportPlaza Mercator kunt u de hele zomervakantie terecht voor een zomercursus. Uw kind krijgt een week lang iedere ochtend van 8:30 tot 11:00 uur in kleine groepen zwemles met veel persoonlijke aandacht. In heel veel gevallen kan er zelfs afgezwommen worden aan het eind van de week. Deze zomerzwemcursussen vinden plaats in de periode van maandag 24 juli tot en met vrijdag 01 september 2023.

Vanaf zaterdag 22 juli 2023 stoppen de reguliere zwemlessen in SportPlaza Mercator en worden alle geldige leskaarten met 6 weken verlengd. De reguliere zwemlessen hervatten we weer op zaterdag 02 september 2023.

De zomerzwemcursussen samengevat:

  • Tijdens de zomervakantie worden er 4 zomerzwemcursussen georganiseerd. Iedere week begint er op maandag een nieuwe zomerzwemcursus en zwemmen de kinderen van maandag tot en met vrijdag van 08:45-11:00 uur. Dit is inclusief een korte eet- en drinkpauze (voor eten en drinken wordt gezorgd).
  • Iedere zomerzwemcursus wordt er op vrijdag (indien er kandidaten zijn) afgezwommen! De kinderen die kunnen afzwemmen, hebben op vrijdag geen les, maar zwemmen af tussen 10:00 uur en 11:00 uur.
  • De kosten per zomerzwemcursus bedragen € 329,20 per kind. Een vervolgcursus (alleen verkrijgbaar via de receptie) kost € 300,00 per week.
  • In overleg kan jouw kind aan meerdere zomerzwemcursussen deelnemen (=vervolgcursus).
  • Inschrijven kan vanaf nu bij de kassa of in de webshop.
  • Uw kind is ingeschreven als het cursusgeld volledig is betaald.
  • Per groepje is er maximaal plaats voor 7 kinderen.
  • Wij streven ernaar om dagelijks dezelfde instructeur op een groep te hebben.
  • Bij grote verschillen in een groep kan het voorkomen dat er wisselingen zijn naar een ander niveau.

Indien u vragen heeft over de zomerzwemcursussen, kunt u via de email naar: zwemles@sportplazamercator.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.