SwimFits

SwimFits zwemles in kleine groepjes

SwimFits nieuw 1920x1080 pix.jpg


SwimFits, de meest exclusieve zwemschool van Nederland. SwimFits is een zwemschool die op verschillende locaties in Nederland unieke zwemlessen aanbiedt, zo ook in SportPlaza Mercator. Dit geldt voor zowel het A-diploma, B-diploma en C-diploma. In al hun zwemlessen staat de aandacht voor het kind centraal en is er gekozen voor een duidelijk leerplan waarbij plezier een zeer belangrijke factor is.

SwimFits houdt de groepen klein tot maximaal 6 kinderen per groep waarbij er veel meer aandacht is voor de verschillende niveaus binnen de groepen. Wij streven naar een vaste zweminstructeur zodat een kind niet constant hoeft te wennen aan een ander. Om sneller en met plezier te leren zwemmen maken wij gebruik van zwemvliezen, zwembril en flexibeam. Want wanneer jouw kind met plezier naar zwemles gaat…doe jij dat ook! 24 uur per dag is ons leerlingvolgsysteem toegankelijk zodat je te allen tijde de vorderingen van jouw kind kunt bekijken.

Wij nodigen jou graag uit voor een kennismaking of vraag een proefles aan zodat je kunt ervaren hoe wij invulling geven aan de zwemles.

De lessen worden op zaterdagmiddag gegeven en zijn op de volgende tijden:
- zaterdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur
- zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur

Onze zweminstructeurs zijn ervaren en gediplomeerde lesgevers. Zij werken volgens de gedragscode en zijn in het bezit van VOG (Verklaring omtrent gedrag), EHBO en geven waar nodig tweetalig zwemles.

Kleine groepjes
Bij ons krijgt uw kind zwemles in een klein groepje van maximaal 6 kinderen. Waar het ene kind zonder aarzelen in het zwemband springt, heeft het andere kind hier begeleiding bij nodig. Dat geeft niets, ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Daarom vinden wij het belangrijk, dat we tijdens de zwemles ieder kind persoonlijke aandacht kunnen geven. Wij hebben daarbij niet alleen aandacht voor de dingen waar een kind moeite mee heeft, maar ook voor de dingen die een kind wel kan. Watervrij zwemmen begint met zelfvertrouwen.

Ouders in de zwemzaal
Tijdens de SwimFits zwemles mag u als ouder aanwezig zijn in de zwemzaal. Wij vinden het belangrijk dat u betrokken bent bij de zwemlessen van uw kind. Als u naar aanleiding van de zwemles vragen heeft, dan kunt u deze na afloop van de zwemles aan de zweminstructeur stellen. Soms is het beter om elkaar op een rustiger moment te spreken. Wij nemen dan op een later tijdstip telefonisch contact met u op.

Heel soms komt het voor dat een kind herhaaldelijk wordt afgeleid door de aanwezigheid van de ouder(s). In dat geval bespreken wij met u de mogelijkheden om uw kind toch optimaal te laten profiteren van de zwemlessen. De lessen worden op zaterdagmiddag gegeven en zijn op de volgende tijden:
- zaterdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur
- zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur

Spelend leren
Onze zwemlessen zijn ontwikkeld om uw kind in een veilige omgeving en op een ontspannen manier te leren zwemmen. Tijdens de les worden veel survivaloefeningen gedaan en maken we gebruik van zwemvliezen, zwembrillen en flexibeams. Voor de kinderen een feest in het water en tegelijkertijd leren zij de verschillende zwemtechnieken sneller aan. Wij werken tijdens de zwemlessen met kleine groepjes kinderen en professionele zweminstructeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het werken met jonge kinderen en hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Wij zorgen ervoor dat uw kind op een leuke manier naar het A, B en C diploma toe zwemt.

Gratis proefles
Bent u benieuwd naar onze SwimFits zwemles? U bent van harte welkom voor een gratis proefles. Tijdens deze zwemles kunnen u en uw kind de sfeer proeven en kennismaken met onze unieke manier van lesgeven. Na afloop van de proefles adviseren wij u over welke lesvorm het beste bij uw kind past. Het volgen van een proefles verplicht u tot niets.

Reserveren van een gratis proefles is heel eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Ervaren professionele lesgevers
Tijdens onze zwemlessen richten wij ons op de persoonlijke begeleiding van uw kind. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw kind met plezier onze zwemlessen volgt. Onze zweminstructeurs zijn allen zeer ervaren en gediplomeerd. Zij werken volgens de gedragscode van de zwembranche, zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), EHBO en geven waar nodig tweetalig zwemles.

Geen afzwemkosten
Als uw kind mag afzwemmen, hoeft u geen extra diplomakosten te betalen. In onze tarieven is alles inbegrepen, behalve de kosten voor het materiaalpakket met zwemvliezen, zwembril en flexibeam.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom op onze SwimFits zwemlessen. Vanwege de motorische vaardigheden van kinderen is het niet mogelijk om kinderen jonger dan 4 jaar deel te laten nemen aan onze zwemlessen.

Leerlingvolgsysteem
Met ons online leerlingvolgsysteem houdt u de vorderingen van uw kind op zwemles in de gaten. Als u bent ingelogd, ziet u tijdens welke zwemlessen uw kind aanwezig was, in welke mate uw kind de verschillende zwemvaardigheden beheerst en op welk niveau uw kind zwemt. Na elke zwemles van uw kind wordt het systeem zo snel mogelijk bijgewerkt.

Als u uw kind inschrijft voor de SwimFits zwemlessen, maakt u een persoonlijke login en toegangscode aan voor ons online leerlingvolgsysteem. Via onze website heeft u 24/7 toegang tot de zwemvorderingen van uw kind.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.