Versoepelingen in SportPlaza Mercator

Nieuws

Versoepelingen in SportPlaza Mercator

Duim omhoog.jpg

Yes we gaan weer richting het oude normaal

Beste bezoeker van SportPlaza Mercator,

Eindelijk is het zo ver! Met de nieuwe versoepelingen die per zaterdag 25 september in gaan komt het “oude” normaal weer een stukje dichterbij. Met het wegvallen van de 1,5 meter afstand maatregel zal er ook bij SportPlaza Mercator een hoop veranderen. In deze nieuwsbrief informeren wij je over hoe makkelijk een bezoek aan ons mooie sportcentrum wordt.

Algemeen
In het gehele gebouw zullen de verplichte looproutes komen te vervallen. De achteruitgang zal dus ook komen te vervallen en de hoofdingang zal weer gebruikt gaan worden als in,- en uitgang.

Zwembad
Om een bezoek te brengen aan het zwembad is het vanaf zaterdag 25 september niet meer verplicht om te reserveren. Ook zal het maximaal aantal bezoekers per les of activiteit losgelaten worden.

Voor de zwemlessen en het afzwemmen betekent dit dat er weer kijklessen zijn toegestaan. Van 25 september t/m 1 oktober starten we dan ook gelijk met kijklessen voor de zwemles. Ouders en begeleiders zijn dan de laatste 15 minuten van de zwemles welkom in de zwemzaal.

Ook tijdens het afzwemmen kunnen we er weer een echt feest van maken. Alle ouders en verzorgers zijn weer in het pand welkom om vol trots het afzwemmen van hun kind te kunnen aanschouwen.

Fitness
Voor alle fitness activiteiten en groepslessen geldt ook dat er zonder reservering gesport kan worden. Het maximaal aantal bezoekers en de verplichte looproute zal ook in de fitness losgelaten worden.

In het kort:

- Zwemmen kan en mag zonder beperkingen

- Reserveren is komen te vervallen voor zwemmen en fitness

- Geen corona toegangsbewijs (QR-code) nodig voor het zwembad

- Routing vervalt in het gehele pand, de ingang is tevens ook weer uitgang

- Publiek weer toegestaan bij wedstrijden, diplomazwemmen en kijklessen

Wij hopen je snel weer te mogen begroeten in onze accommodatie.

Team SportPlaza Mercator

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.