Werkwijze en zwemmen volgens licentie Zwem-ABC

Ik ben nieuw

Werkwijze en zwemmen volgens licentie Zwem-ABC

werkwijze.jpg

Hoe gaan de zwemlessen bij SportPlaza Mercator?

Leer zwemmen met Nijlpaard Jip
De eerste zwemles. Een bijzondere en leuke stap voor jou en je kind. Voordat de zwemles begint, kunnen jullie al kennismaken met Nijlpaard Jip. Bij inschrijving krijgt je kind namelijk een Jip-schoudertas, een Jip-knuffel en een voorleesboekje over Jips eerste zwemles. Jip is een leuk en lief nijlpaard dat je kind op allerlei manieren terugziet in de lessen. Klik hier om meer te lezen over Jip en zijn zwemlessen bij SportPlaza Mercator.

Werkwijze
Zodra een kind 4 jaar is geworden, kan het aan zwemlessen deelnemen. Als jouw kind 4 jaar is kan je deze via de receptie of website inschrijven voor onze zwemlessen. Zwemlessen worden op vele manieren gegeven en wij snappen als geen ander dat jij daar meer over wilt weten. In een kleine introductie hierboven heb je al wat kunnen lezen maar er is nog veel meer te vertellen. Wil jij alles weten over onze zwemlessen? Klik dan op de roze button hieronder.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.