Binnen

Snorkel-les

Ontdek de onderwaterwereld

Is jouw kind geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Kom naar de snorkel-lessen! Tijdens deze lessen leren kinderen zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Alle materialen zijn in het zwembad aanwezig.

Een mooie opstap naar het echte duiken
Snorkel-lessen zijn erg leuk en een ideale opstap voor misschien wel het echte duiken. We zorgen voor allerlei leuke en uitdagende oefeningen. Ook zetten we in op behendigheidstechnieken. Het resultaat: een heldere blik op de prachtige wereld onder water. Je kunt een snorkel en duikbril van ons lenen, maar misschien vind je het fijner om een eigen snorkel en duikbril te gebruiken.

Proefles
Wil je kind het eerst een keer vrijblijvend proberen? Doe een proefles! De eerste keer kun je een snorkel en een duikbril van ons lenen.

Geschikt voor:

  • Kinderen met C-diploma
  • Kinderen die later willen gaan duiken met flessen
  • Kinderen die graag naar onderwaterschatten kijken

De snorkellessen worden gegeven op woensdagmiddag en vrijdagmiddag om 15:45 uur en zijn opgedeeld in Snorkelen 1, 2 en 3. Er zijn dus 3 diploma's te verdienen. SportPlaza Mercator werkt via de nieuwste eisen van de NRZ. De snorkellessen zijn net als de zwemlessen 45 minuten per les.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Snorkelset met duikbril (ook te leen bij ons bad)
  • Zwemvliezen (ook te leen bij ons bad)

Tarieven

Maandkaart zwemles ABC excl. magneetkaart automatisch incasso
56,30
Maandkaart zwemles ABC excl. magneetkaart contant/pin
59,00
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,40
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.