Buiten

Buitenbad banenzwemmen

Lekker actief bewegen in het buitenbad

Ons buitenbad gaat open op zaterdag 1 mei aanstaande. Het buitenbad zal in eerste instantie uitsluitend geopend zijn voor volwassenen die komen banenzwemmen. Wij zijn heel blij om jullie weer te mogen verwelkomen.

Door de huidige situatie omtrent Covid-19 zijn er wel een aantal aandachtspunten die jij vooraf moet weten. Om jou op een veilige en verantwoorde manier te kunnen laten genieten van het buitenbad, werken wij als volgt.

  • Voor het banenzwemmen in het buitenbad is vooraf online reserveren verplicht. Hiervoor hanteren we een maximum aantal deelnemers per reserveringsblok.
  • Je kunt op dit moment niet in het zwembad douchen. Je kunt je na afloop wel omkleden in een kleedhokje (groepskleedkamers zijn gesloten).
  • De kluisjes zijn niet in gebruik. Neem je spullen daarom in een tas mee naar het zwembad en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.

Plaats nu een reservering en kom lekker bij ons zwemmen. Wij hopen je zo nel mogelijk te zien. Blijf gezond en stay safe.

Team SportPlaza Mercator

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Warme kleding voor na de training

Tarieven

Los bad
6,90
Buitenbad Seizoenskaart
135,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.